FILMSKAPARE 

SIMON 

LINDGREN

Simon filmar allt från reklamfilmer till musikvideos och har filmat åt Artister och bolag som Fricky, Mercedes, Länsförsäkringar, Spendrups m.f.  Simon jobbar med allt från Artister och stora varumärken till små företag som behöver hjälp att sticka ut i dagens digitala brus. Simon har ett enormt driv och började redan i unga år jobba som frilansare, att sedan ta sitt pick och pack från lapplands inland vidare till Storstaden för att göra karriär säger en hel del om vad du kan förvänta dig när du jobbar med Simon. 

 

Kontakta oss för tillgängliga datum om du är ute efter ett filmprojekt, filmad föreläsning, musikvideo, reklamfilm eller redigering. STHLM STUDIO.  

BOKNINGSFÖRFRÅGAN SIMON LINDGREN
Född precis innan döden av 90-talet och uppvuxen i Arvidsjaur i Lapplands inland så lyckades jag hitta kreativitet trots att det inte fanns mycket av det runtom mig. Genom musik och rörlig bild växte jag i mig själv och lärde mig tänka utanför ramarna.
När jag var sexton började jag frilansa som filmskapare och ett år senare grundade jag Your Local Media. Nu jobbar jag med allt ifrån artister och stora varumärken till små företag. 
Handla lokalt, support Your Local.

Joakim reimer