BOKA VÅRA

FOTOGRAFER

FILMARE ELLER

LJUDSKAPARE

Är du ute efter porträttfoto eller kanske bara behöver fotohjälp med vad du behöver ha fotat i vår fotostudio så kan du boka någon av våra fotografer. Du kan läsa och kolla deras olika portfolios för att hitta någon passar just ditt projekt.

Joakim fotar huvudsakligen mode och Artister, Joakim har jobbat med stora Svenska artister och uppdragsgivare som bland annat. Warner Music, Måns Zelmerlöv, Martin Stenmarck, Adam tensta, Silvana Imam m.m.

Adam är specialist på produktfoto så vill du hjälp med det så är det Adam ni ska vända er till. Adam har jobbat med företag som nespresso, nike, rebook m.m

Simon är jobbar med rörlig bild så är nu ute efter en produktvideo, behöver en reklam/företagsfilm eller kanske filma en konferens så har det honom ni ska boka. 

Anders är faktsikt inte fotograf med är export på ljudproduktion vilket ofta går hand i hand med med många fotoprojekt. Behöver ni hjälp med ljudläggning, reklam musik till era bilder eller filmer så är det han ni ska vända er till. 

Simon är expert på rörlig bild så är nu ute efter en produktvideo, behöver en reklam/företagsfilm eller kanske filma en konferens så har det honom ni ska boka. 

KONTAKT

STHLM STUDIO

STENSÄTRAVÄGEN 9

127 39 SKÄRHOLMEN

08-615 20 80

hej@sthlmstudio.se

© 2020 - DRIV AB - STHLM STUDIO- STHLM OFFICE - REPLOKALER:SE