BOKA VÅRA

FOTOGRAFER

FILMARE ELLER

LJUDSKAPARE

Är du ute efter porträttfoto eller kanske bara behöver fotohjälp med vad du behöver ha fotat i vår fotostudio så kan du boka någon av våra fotografer. Du kan läsa och kolla deras olika portfolios för att hitta någon passar just ditt projekt.

Skärmavbild 2020-02-11 kl. 09.24.15.png

Joakim fotar huvudsakligen mode och Artister, Joakim har jobbat med stora Svenska artister och uppdragsgivare som bland annat. Warner Music, Måns Zelmerlöv, Martin Stenmarck, Adam tensta, Silvana Imam m.m.

Adam är specialist på produktfoto så vill du hjälp med det så är det Adam ni ska vända er till. Adam har jobbat med företag som nespresso, nike, rebook m.m

Simon är jobbar med rörlig bild så är nu ute efter en produktvideo, behöver en reklam/företagsfilm eller kanske filma en konferens så har det honom ni ska boka. 

LÄS MER OM ADAM
LÄS MER OM SIMON
Image by Jacek Sniecikowski
Image by King Buwa

Anders är faktsikt inte fotograf med är export på ljudproduktion vilket ofta går hand i hand med med många fotoprojekt. Behöver ni hjälp med ljudläggning, reklam musik till era bilder eller filmer så är det han ni ska vända er till. 

Simon är expert på rörlig bild så är nu ute efter en produktvideo, behöver en reklam/företagsfilm eller kanske filma en konferens så har det honom ni ska boka. 

LÄS MER OM ANDERS
LÄS MER OM SIMON
Image by Christopher Beddies
Skärmavbild 2020-02-12 kl. 14.57.32.png